afb. Onbekend

Clemens Bolhaar

Enschede 1949

Clemens Bolhaar (65) is tot aanstaande donderdag directeur van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM). Bolhaar is geboren in Enschede (1949) en studeerde fiscaal recht in Leiden. Hij werkte bij de belastingdienst, KPMG Meijburg en Libéma. In 1998 werd Bolhaar president-commissaris bij de BIM en in 2006 werd hij benoemd als directeur. Bolhaar had en heeft in de afgelopen jaren talloze maatschappelijke nevenfuncties vervuld in onder andere de zorg en bedrijfsleven in Den Bosch en regio. Bolhaar heeft twee dochters (35 en 36) en is opa van twee kleinzonen. Hij woont in Sint-Michielsgestel.
Artikelen
2014

Monumentenprijs Den Bosch voor Clemens Bolhaar

DEN BOSCH - Clemens Bolhaar heeft van de Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg de Monumentenprijs 2014 uitgereikt gekregen. De stichting prijst hem volgens het juryrapport voor zijn inzet om van De Gruyter Fabriek een nieuw kantoorpand te maken met zeker 150 bedrijven erin, met behoud van de historische waarde van het fabriekscomplex.
Redactie | Brabants Dagblad maandag 8 september 2014
2015

'Ook als je 65 bent, komt er geen einde aan de verdere ontplooiing'

INTERVIEW - Clemens Bolhaar neemt afscheid als directeur van de Bossche Investerings Maatschappij. „Netwerken is meer dan met een glas wijn ergens staan te babbelen."
Wouter ter Haar | Brabants Dagblad maandag 19 januari 2015 | 14-15